Plata in rate - ITGalaxy.ro

 

Rate raiffeisen 6 rate fixe fara dobanda

 

      ITGalaxy iti oferta posibilitatea sa achizitionezi ce vrei tu, cu plata in timpul de care ai nevoie!

    Se platesc produsele folosindu-se card sub sigla Visa sau MasterCard emis de Banca Raiffeisen (se pot alege 6 rate) prin intermediul terminalului POS din sediu ITGalaxy.ro in 6 rate fara dobanda(se pot alege si 3, 4, 5 sau 6 rate ). 


Anumite carduri nu necesita introducerea PIN-ului (nu au acesta optiune activata), verificarea facandu-se de catre personalul ITGalaxy.ro intre semnatura de pe chitanta si card.

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in x, y, z rate fara dobanda.

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

 • Raiffeisen Bank Standard;
 • Raiffeisen Bank Vodafone;
 • Raiffeisen Bank Gold;
 • Raiffeisen Bank World. 


Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda" :


1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – x, y, z rate; 
2. Efectuezi plata propriu-zisa; 
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link.

 

Programul de loialitate MultiShop

Cardul tau iti aduce cumparaturi in Rate fara dobanda si bonus in puncte Multishop 

Programul Multishop aduce in plus facilitatea de Rate cu dobanda 0%. 

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi la comerciantii parteneri!  

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plati efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinele partenere incluse in program, avand diferite domenii de activitate: moda, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT etc. 

Ce reprezinta facilitatea Bonus MultiShop? 
    Acumulezi puncte MultiShop de pana la 15% din valoarea cumparaturilor cand platesti cu cardul tau Raiffeisen Bank in magazinele partenere ale programului. Punctele reprezinta bani (1 punct = 1 Leu) pe care ii poti folosi pentru cumparaturile viitoare din retelele magazinelor partenere.  

Primesti bonus in puncte Multishop numai daca plata s-a efectuat prin EPOS Raiffeisen Bank (la sediul ITGalaxy).   
    Solicita casierului sa-ti puna la dispozitie unul! 
In cazul in care esti posesorul unui card de loialitate emis de unul dintre magazinele partenere, vei acumula in continuare punctele aferente. Astfel, folosind si cardul Raiffeisen Bank la plata cumparaturilor, vei castiga de doua ori ! 

Cum utilizezi bonusul in puncte MultiShop? 


    Pentru a achita orice cumparaturi in magazinele participante, inmaneaza cardul vanzatorului, anunta-l ca vrei sa platesti cu puncte, iar plata se va face din contul tau de puncte MultiShop. Mai mult, poti alege ca doar o parte din valoarea cumparaturilor sa fie achitata cu puncte, iar restul cu bani.  


Primesti Puncte Bonus folosind urmatoarele tipuri de carduri Raiffeisen Bank:

 • cardurile de debit: Visa Electron,  Maestro

 • cardurile de credit:  Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank - Vodafone, Raiffeisen Bank Gold.

 

 • Prin CARD AVANTAJ tu esti in avantaj! Cumperi acum, platesti mai tarziu! (pana la 45 zile de gratie).

  Poti alege plata in maxim 4 RATE fara dobanda*

 • *pentru plata integrala a ratei lunare

  Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:

  Ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate in reteaua de magazine  partenere Credit Europe Bank.

 • Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii, etc.

  Consulta lista permanent actualizata cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poti gasi, de asemenea, si informatii despre toate cardurile din oferta bancii, precum si despre campaniile aflate in desfasurare.

  Bonus 0,3 % din valoarea fiecarei tranzactii.

  La fiecare tranzactie pe care o efectuezi la comerciantii din Romania sau din strainatate, care au afisata sigla Visa sau MasterCard, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.

  Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus cand platesti prin card. Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus.

  Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).

  Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj iti acorda posibilitatea sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis.

  Dubla functionalitate – credit / debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

 

Taxa Interchange

Pentru clientii ce achita cu un card de persoana juridica, Revolut sau emis de catre o banca din afara UE se va aplica, suplimentar, o Taxa numita Interchange a carei valoare este de 2% din valoarea totala a comenzii. Taxa este instituita de catre Visa si Mastercard, fiind perceputa conform algoritmului acestora. Puteti afla mai multe detalii pe site-urile oficiale Visa si Mastercard.


Aveti oricand alternativa de a achita prin Ordin de plata (OP) / Depunere Bancara sau Numerar, caz in care nu se va percepe aceasta taxa. In cazul in care optati pentru plata online si utilizati unul din aceste tipuri de carduri (card persona juridica, Revolut sau emis de catre o banca din afara UE), taxa interchange va fi adaugata in comenzile respective. In situatia in care, taxa nu va fi perceputa automat, la plasarea comenzii, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul de a factura, ulterior, acesta taxa. Daca nu doriti sa achitati aceasta taxa, va recomandam celelalte variante de plata anterior mentionate.

 


 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.09.2020