Informatii utile - ITGalaxy.ro

www.itgalaxy.ro este proprietatea SC ITG ONLINE SRL.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.itgalaxy.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Cum comand?

Comanda pe site:

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.itgalaxy.ro este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.  
 
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea Istoric comenzi.
 
Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea Contul meu.

 

Dupa efectuarea comenzii online veti fi contactat de unul din reprezentantii ITGalaxy.ro pentru a confirma pretul, disponibilitatea in stoc, dar si posibilitatea de livrare.

Ne rezervam dreptul a de refuza livrarea produselor al caror pret este eronat sau daca livrarea se face intr-o zona greu accesibila.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos, iar unul din operator va vor prelua comanda. Specificam faptul ca in procesul de livrare al comezilor au prioritate comenzile facute online.

Telefon Vanzari: 021.324.43.44 / 0731.444.999


      VA INFORMAM CA ITGalaxy.ro conform OUG nr 5, colecteaza in mod GRATUIT deseuri electronice conform ART 11.

Art. 11 prevede o noua obligatie pentru distribuitor, respectiv:

” (1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.

 

 ATENTIE!!! In cadrul campaniilor marketing (Black Friday) si/sau a promotiilor speciale, se vinde 1 reper/client. Clientilor care plaseaza mai multe bucati / reper li se vor livra o singura bucata / reper.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.08.2019