Plata online - ITGalaxy.ro

plata online

 Detalii despre plata online cu cardul bancar la ITGalaxy (plati procesate de PlatiOnline.ro).

Cum cumpar online produse de pe site-ul ITGalaxy?

    ITGalaxy vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro . In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Pentru mai multe detalii privind plata online accesati pagina PlatiOnline Support.

Magazinul online www.itgalaxy.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Daca esti persoana fizica si utilizezi un card emis de catre o banca din cadrul UE, pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Taxa Interchange

Pentru clientii ce achita cu un card de persoana juridica, Revolut sau emis de catre o banca din afara UE se va aplica, suplimentar, o Taxa numita Interchange a carei valoare este de 2% din valoarea totala a comenzii. Taxa este instituita de catre Visa si Mastercard, fiind perceputa conform algoritmului acestora. Puteti afla mai multe detalii pe site-urile oficiale Visa si Mastercard.


Aveti oricand alternativa de a achita prin Ordin de plata (OP) / Depunere Bancara sau Numerar, caz in care nu se va percepe aceasta taxa. In cazul in care optati pentru plata online si utilizati unul din aceste tipuri de carduri (card persona juridica, Revolut sau emis de catre o banca din afara UE), taxa interchange va fi adaugata in comenzile respective. In situatia in care, taxa nu va fi perceputa automat, la plasarea comenzii, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul de a factura, ulterior, acesta taxa. Daca nu doriti sa achitati aceasta taxa, va recomandam celelalte variante de plata anterior mentionate.

 

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

  • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos".
  • Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ITGalaxy, nici de catre PlatiOnline. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, ITGalaxy si PlatiOnline nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
  • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
 

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

SusPolitica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PlatiOnline. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – ITGalaxy si PlatiOnline garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PlatiOnline" si "Politica de confidentialitate ITGalaxy" pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PlatiOnline pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

SusMetode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

  • card de credit/debit
  • transfer bancar/ordin de plata

Contul nostru de Trezorerie este RO38TREZ7005069XXX011897  - Trezoreria Municipiului Bucuresti.

    Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

   Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului PlatiOnline cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Pentru situatiile in care din diverse motive o comanda a fost anulata, iar aceasta a fost platita online, returnarea banilor se face NUMAI pe acelasi card prin "refound". Durata acestul proce depinde de relatia procesatorului de plati "Plati Online" si banca dvs. Poate dura intre 2 si 14 zile.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.09.2020