Beneficiile clientilor nostri - ITGalaxy.ro

 

 

 

 

Beneficiile clientilor nostri

     Suntem receptivi la nevoile clientilor nostri si facem totul cu seriozitate si profesionalism. Experienta acumulata in cei 11 ani de activitate pe online ne-a invatat sa ne adaptam schimbarii conditiilor si pietei si ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, flexibilitate si promptitudine. 

Verificarea coletului la livrare

     La ITGalaxy.ro platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit in stare perfecta ce ai comandat. Acest serviciu ofera clientilor posibilitatea de a verifica daca produsul/produsele comandate se prezinta in stare perfecta la livrare.

Serviciul "Deschiderea coletului la livrare" este valabil doar pentru produsele care sunt expediate prin intermediul firmei de curierat Fan Courier si este GRATUIT pentru comenzile care au valoare mai mare de 500 RON. Pentru comenzile mai mici de 500 RON, se percepe o taxa de 3 RON. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de "Livrare". 

Produse returnate

    Nimic nu este mai important pentru noi decat un client multumit. De aceea oferim posibilitatea de a returna produsul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Returnarea se face in termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru mai multe detalii accesati "Politica de returnare".

Transport Gratuit

    Incercam sa oferim clientilor nostri cat mai multe avantaje pentru a-i pastra aproape. Produsele noastre sunt livrate in Bucuresti cu firma de curierat Fastius Curier, iar in tara cu Fan Courier si Nemo Express. Pentru comenzile livrate in Bucuresti ce depasesc suma de 200 RON, transportul este gratuit. Pentru mai multe detalii accesati pagina de " Livrare"

Plata ramburs la primirea coletului

   Plata ramburs este o metoda simpla si avantajoasa, iar clientii nostri pot beneficia de acest avantaj. Puteti opta pentru plata ramburs atunci cand primiti coletul. Asta inseamna ca veti plati direct curierului valoarea comenzii ce include valoarea produselor cat si taxele de transport la livrarea coletului.

Plata cu cardul bancar la sediu

    Se poate efectua plata cu cardul bancar la sediul ITGalaxy. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3D Secure".

3D Secure asigura informatiile legate de cardul dumneavoastra nefiind stocate sau transferate pe serverele noastre sau pe serverele PayU. 

Plata in rate

    Oferim posibilitatea clientilor nostri sa achizitioneze ce produs vor cu plata in rate fara dobanda. Platiti produsele folosind card sub sigla Visa sau Mastercard emis de Raiffeisen Bank prin intermediul terminalului POS din sediul ITGalaxy. Mai multe detalii gasiti pe "Plata in rate". 

Suport tehnic gratuit

    Echipa ITGalaxy este formata din cei mai buni profesionisti din domeniu care sunt capabili sa furnizeze servicii ce indeplinesc toate cerintele.

Daca aveti nelamuriri legate de atributele produselor, costurile sau durata livrarii, va rugam sa ne contactati atat online, cat si la telefon. Pentru datele de contact, accesati "Suport online". 

                        

Peste 90% de clienti multumiti

 

                                                     

      Scopul nostru este acela de a avea clienti multumiti. ITGalaxy.ro este Magazin de incredere, dupa parerile cumparatorilor reali. Conform statisticilor Compari.ro peste 90% dintre clienti sunt multumiti de produsele si serviciile noastre. Pentru mai multe detalii accesati pagina " Marturii clienti".

In anii 2016 si 2017 am obtinut Diploma de Excelenta din partea Compari.ro, in urma parerilor cumparatorilor online transmise pe tot parcursul anului.

 

Experienta de peste 11 ani pe piata online

    ITGalaxy a intrat pe piata online in anul 2007. Aceasta intrare s-a dovenit a fi un real succes, iar datorita experientei acumulate am reusit sa transmitem clientilor nostri siguranta si incredere. 

Servicii de mentenanta IT

    Echipa ITGalaxy ofera suport IT, servicii de intretinere si optimizare a laptopurilor, sistemelor desktop si a echipamentelor periferice, asistenta on site sau de la distanta. Pentru mai multe detalii accesati pagina " Service si Garantii". 

Consultanta specializata IT

    Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei atat hardware, cat si software. 

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.05.2018