Portofoliu clienti - ITGalaxy.ro

    Lista clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Am avut de-a lungul timpului, colaborari cu numeroase firme din tara. Portofoliul ITGalaxy.ro contine doar cateva exemple, o enumerare completa ar fi substantial mai lunga.

Produsele si serviciile ITGalaxy pot fi recomandate de catre clientii:

 

 

 GarantiBank Romania

 

    Garanti Bank este o banca universala cu o gama completa de produse si servicii calitative si inovatoare pentru toate segmentele de clienti. Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua banca privata ca marime din Turcia, care a inregistrat in 2012 active totale depasind 75,9 miliarde EUR si un profit net consolidat de 1,143 milioane EUR. In calitate de banca universala, cu servicii de top in toate segmentele de business, TGB are peste 10 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici şi mijlocii, precum si persoane fizice, carora le ofera servicii financiare integrate, prin intermediul celor noua subsidiare care furnizeaza servicii privind carduri, pensii, leasing, factoring, valori mobiliare si asset management.

 

  

 

Centrul  Medical Unirea

    Centrul Medical Unirea, companie furnizoare de servicii medicale din Romania, isi desfasoara activitatea in 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti si in colaborare cu peste 130 de clinici partenere in tara. 

 

 

 

 

Teatrul National Ion Luca Caragiale Bucuresti

    Teatrul National Ion Luca Caragiale din Bucuresti ( TNB ), cu o vechime de peste 160 de ani, reprezinta un adevarat brand cultural national si este unul dintre principalii generatori de imagine a Romaniei. 

 

 

 Libra Internet Bank

    Libra Internet Bank, parte din grupul American de investitii New Century Holdings,  se remarca prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare bazate pe internet si adaptate secolului XXI.

 

 

Tarom

    Transporturile Aeriene Romane ( TAROM ) este principala companie aeriana din Romania, cu o indelungata traditie in domeniu. Compania nationala opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share. 

 


 

Preturi pentru tine

    Preturi pentru Tine Online este un lant de peste 100 de magazine in intreaga tara destinat celor pentru care pretul este un criteriu esential in alegerea celor mai bune solutii. 

 

 

 

 

Adesgo

 

    Adesgo Bucuresti  este cea mai mare companie producatoare de ciorapi si lenjerie din Romania. Compania a fost infiintata in anul 1926, ca proprietate particulara a lui Arthur Drechsel avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea ciorapilor din bumbac si matase pentru femei. 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.05.2018