Conditii generale - ITGalaxy.ro

     Din motive independente de vointa noastra (logistica, unii furnizori au inchis temporar activitatea, volum mai mare de comenzi si implicit cresterea volumului de livrari pe curierat) e posibil ca unele comenzi sa ajunga la dumneavoastra cu intarziere sau in cazuri izolate sa nu putem confirma comanda dumneavoastra. Echipa itgalaxy.ro face eforturi pentru ca fiecare comanda sa fie confirmata si sa ajunga la dumneavoastra in timp util. Multumim pentru intelegere.

  Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.itgalaxy.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile de mai jos.

     Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.itgalaxy.ro, va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.

Paginile Politica de Returnare ,  Comanda si LivrareService si Garantii ,  sunt parte integranta din TERMENII SI CONDITIILE magazinului ITGalaxy.ro deaceea va rugam sa le cititi cu atentie.     

 

 INFORMATII DESPRE PRODUSE

 

      ITGalaxy.ro face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clare si corecte. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

      Pentru componentele achizitionate de la www.itgalaxy.ro ce alcatuiesc un sistem complet asamblarea este gratuita. Pentru desigilarea produselor si asamblarea acestora este necesara achitarea in prealabil a unui avans sau a intregii sume.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.itgalaxy.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

 

     In urma comenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant ITGalaxy.ro pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

Confirmarea sau  anularea comenzilor plasate se face in maxim 20 zile lucratoare de catre un operator ITGalaxy.ro

      Pentru produsele aduse la comanda termenul de livrare poate varia intre 14 si 60 zile, dar numai dupa confirmarea de catre un operator ITGalaxy.ro a disponibilitatii produsului. 

     ITGalaxy isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Pentru a vedea toate informatiile utile privind modalitatile si conditiile de livrare accesati pagina speciala "Modalitati de livrare". 

    Produsele de mari dimensiuni ( aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, hote, uscatoare rufe, etc ) sunt livrate doar prin intermediul Nemo Curier. Produsele voluminoase ( aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, hote, uscatoare rufe, etc ) nu beneficiaza de serviciul "Deschiderea coletului la livrare".

     Conform legislatiei in vigoare clientul este obligat la achizitionarea unui produs sa plateasca si Timbrul Verde.  Taxa verde se aplica diferit pentru fiecare categorie in parte. 

Taxa verde(costurile colectarii tratarii si eliminarii in conditiile de protectia mediului) este inclusa in pretul afisat pe site pentru fiecare EEE si este evidentiata separat pe factura care se emite catre dvs. 

 

ATENTIE!! In cadrul campaniilor marketing (Black Friday) si / sau a promotiilor speciale, se vinde 1 reper/client. Clientii care plaseaza mai multe bucati/reper, vor primi o singura bucata/reper.

Clientul/Cumparatorul este de acord ca in urma oricarui conflict, sau a oricarei inadvertente poate cere despagubire maxim valoarea produsul comandat, doar daca se demostreaza prejudiciul cauzat, iar in termene de 14 zile va returna produsul in aceeasi stare in care l-a primit. 

 

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

 

     Informatiile furnizate catre ITGalaxy.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor.

 

   ITGalaxy.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre ITGalaxy.ro catre cumparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

 OBLIGATIILE VANZATORULUI

 

 • Sa livreze produsele fara deteriorari si cat mai bine ambalate.
 • Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.
 • In situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.

 OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

 

 • Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “ Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului www.itgalaxy.ro si sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit, semnarea contractului.
 • Cumparatorul se obliga sa plateasca valoarea produselor si valoarea livrarii la primirea produselor.

 

  VA INFORMAM ca ITGalaxy.ro, conform OUG nr 5, colecteaza in mod GRATUIT deseuri electronice conform ART 11.

 Art. 11 prevede o noua obligatie pentru distribuitor, respectiv: 

 ” (1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.”

Politica de confidentialitate

 

      ITGalaxy.ro este parte a grupului SC ITG ONLINE SRL si in calitate de autor/ proprietar / administrator al site-ului www.itgalaxy.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori, inclusiv a datelor cu caracter personal. 

             Incepand cu data de 25 mai 2018, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

             Unul dintre principiile fundamentale de functionare ale ITGalaxy.ro este conformarea cu prevederile legale și depunem toate eforturile pentru punerea in practica a principiilor GDPR. Prin acest lucru dorim sa subliniem inca o data importanta pe care o acordam clientilor nostri si mentinerea increderii in activitatea pe care o desfasuram. 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

         Accesarea sau vizitarea website-ului www.itgalaxy.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Principii de protectie a datelor  

 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4)  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
 • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora.

Datele personale

 • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume,adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

Colectarea datelor personale

        Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

 • Numele si datele de contact (Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare). Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume si prenume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul ITGalaxy.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.
 • Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.
 • Date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
 • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale

 • Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor pe ITGalaxy.ro;
 • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul. Prin acțiunile noastre de marketing direct dorim să vă ținem la curent cu ofertele actuale, campaniile bilunare, produsele și serviciile noastre, campaniile de tip BLACK Friday, respectând dispozițiile legale în vigoare.

Utilizarea datelor personale

 • Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
 • Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

 • Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
 • Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

In cazul in care exista intrebari legate de securitatea datelor personale, ele pot fi trimise la adresa de e-mail dpo@itgalaxy.ro.

Confidentialitate

          Conform cerintelor Legii nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ITGalaxy.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

         ITGalaxy.ro NU promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ITGalaxy.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

        Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la dpo@itgalaxy.ro.

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.03.2020