Program Call Center: nu se lucreaza cu publicul
Program Ridicare Comenzi: nu se lucreaza cu publicul

Conditii generale - ITGalaxy

 Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.itgalaxy.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile de mai jos.

 

    Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.itgalaxy.ro, va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.

 Proprietarul acestui site este SC ITG ONLINE SRL.

 INFORMATII DESPRE PRODUSE

 

    ITGalaxy face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

 

    Pentru componentele achizitionate de la www.itgalaxy.ro ce alcatuiesc un sistem complet asamblarea este gratuita. Pentru desigilarea produselor si asamblarea acestora este necesara achitarea in prealabil a unui avans sau a intregii sume.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.itgalaxy.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

 

     In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant ITGalaxy pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

     ITGalaxy isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

      

     Conform legislatiei in vigoare clientul este obligat la achizitionarea unui produs sa plateasca si Timbrul Verde.  Taxa verde se aplica diferit pentru fiecare categorie in parte, astfel:

  • Telefoane, IT, Televizoare si Electronice (monitoare, tv, proiectoare, imprimante, multifunctionale, servere, ups, etc.): 6 Ron
  • Camere Foto, Video, GPS, Boxe, DVD, Hi-Fi, etc.: 1,2 RON

 ATENTIE!! In cadrul campaniilor marketing (Black Friday) si / sau a promotiilor speciale, se vinde 1 reper/client. Clientii care plaseaza mai multe bucati/reper, vor primi o singura bucata/reper.

 

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

 

    Informatiile furnizate catre ITGalaxy sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor.

 

   ITGalaxy nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. ITGalaxy isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre ITGalaxy catre comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

 OBLIGATIILE VANZATORULUI

 

  • Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
  • Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.
  • In situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.

 OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

 

  • Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “ Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului www.itgalaxy.ro si sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit, semnarea contractului.
  • Cumparatorul se obliga sa plateasca valoarea produselor si valoarea livrarii la primirea produselor.

 

  VA INFORMAM ca ITGalaxy.ro, conform OUG nr 5, colecteaza in mod GRATUIT deseuri electronice conform ART 11.

 Art. 11 prevede o noua obligatie pentru distribuitor, respectiv: 

 ” (1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.”

  Politica de confidentialitate

     Echipa ITGalaxy incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimidate si ne propunem sa oferim utilizatorului site-ului o experienta online cat mai placuta si sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala.

     ITGalaxy certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

    Echipa ITGalaxy garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ITGalaxy pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre ITGalaxy nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

In cazul in care este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele. 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 12.09.2016