Garantia calitatii - ITGalaxy.ro

Garantia CalitatiiITGalaxy este prezenta pe piata inca din anul 2004, iar prin experienta acumulata, precum si prin produsele si echipamentele distribuite, conferim calitate serviciilor pe care le oferim.

ITGalaxy.ro este un furnizor de top in domeniul IT, un partener de incredere, care ofera siguranta si stabilitate. Avem o echipa de profesionisti pe care va puteti baza, capabila sa ofere intotdeauna solutiile optime clientilor nostri.

O reputatie solida nu se poate construi decat prin oferirea in mod constant a unor servicii de calitate, dar mai ales asigurandu-ne de faptul ca suntem mereu alaturi de dumneavoastra atat ca furnizor de tehnica IT cat si ca partener.

Pe langa serviciile impecabile, garantam si pentru produsele comercializate. La ITGalaxy.ro beneficiaţi de garantie pentru orice produs cumparat, acest fapt fiind fiind un lucru de care suntem mandri, nu o obligatie.

Toate produsele comercializate pe site-ul nostru, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de ITGalaxy, certificatele de garantie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, sau de catre ITGalaxy.ro.

In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre ITGalaxy, iar acestea beneficiaza de garanţia indicata pe fisa corespunzatoare, respectand condiţiile normale de utilizare. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate.

Prin seriozitate si profesionalism, ITGalaxy ofera garantia calitatii, avand intotdeauna satisfactia clientului in centrul atentiei. Experienta anilor in serviciul dumneavoastra reprezinta o demonstratie a acestui fapt.

Marturii clienti ITGalaxy.ro:

Burciu - acum 1 zi (1 comanda efectuata)
Sunteti f serioși si prompti...niste oameni de incredere...am fost foarte mulțumită. Multumesc
 
Vera Ortansa (Bucuresti) - acum 2 zile (19 comenzi efectuate)
continuati tot la fel de bine !
 
Constantin (Bucuresti) - acum 4 zile (12 comenzi efectuate)
Am cumpa rat un produs de la Dvs. cu 20% mai eftin decat in alta parte, asta inseamna ca pe viitor, o sa consult oferta Dvs. mai des.
 
Olga (Iasi) - acum 5 zile (1 comanda efectuata)
Foarte multumiti de promptitudinea cu care ati raspuns !
 
Irena (Bucuresti) - acum 2 saptamani (1 comanda efectuata)
Sunt f multumita de comunicare. Mai ales ca ceea ce am vorbit cu unul dintre angajati despre livrare stiau si ceilalti angajati. Mai rar! Mult succes in continuare!
 
Corneliu - acum 1 luna (1 comanda efectuata)
Sugestii nu am,doar optiuni: pe viitor o sa mai comand de aici. O zi buna.
 
Marmureanu - acum 1 luna (1 comanda efectuata)
Felicitari pentru operativitate! Eram in mare dificultate, trebuia sa procur un cadou ptr. copii si apeland la o firma de profil mi s-a spus ca dureaza 10 zile pana la livrare. Ulerior au schimbat modificarea la 10 zile luratoare. Asta m-a determinat sa apelez la dvs. si sa am placuta surpriza de a primi comanda respectiva in 3zile. Respect!
 
Ionut (Iasi) - acum 1 luna (1 comanda efectuata)
Sunt foarte multimut de serviciile si suportul oferit de consultantul de vanzari ITGalaxy.
 
Carmen (Bucuresti) - acum 2 luni (1 comanda efectuata)
Am avut o colaborare impresionant de placuta. Acest lucru ne-a determinat sa ramanem fideli IT Galaxy si vom continua colaborarea.Felicitari Doamnei Irina Petcu din Departamentul Vanzari. S-a pliat extrem de profesional pe cerintele noastre ca beneficiari ai programului Start Up.
 
CLAUDIU (Sannicolau Mare) - acum 2 luni (2 comenzi efectuate)
Felicitari doamnei Georgiana Serban pentru modul rapid si foarte detaliat cum mi-a raspuns la toate intrebarile si pentru rapiditatea cu care sa ocupat de comanda mea.
 
Cristina (Slobozia) - acum 3 luni (5 comenzi efectuate)
Amabilitate, promptitudine, voce placuta si discutie scurta si la obiect, bine punctata, fara a da impresia de graba, superficialitate. O impresie placuta, in ansamblu. Cu mutumiri si felicitari pentru profesionalism!
 
Dan Sergiu - acum 4 luni (7 comenzi efectuate)
Mulțumiri departamentului Service pentru solicitudine!
 
Sebastian-Ovidiu (Popesti-Leordeni) - acum 4 luni (14 comenzi efectuate)
ITGalaxy.ro este un site fabulos, iar Carmen Tutuianu a gestionat excelent si incredibil de bine aceasta comanda.
 
Grigore (Bucuresti) - acum 5 luni (3 comenzi efectuate)
Foarte profesionalisti, recomand cu caldura prietenilor. Sarbatori Fericite! :)
 
Stefan (Bucuresti) - acum 5 luni (6 comenzi efectuate)
sunt foarte multumit de felul cum am fost servit, am fost anuntat de expedierea coletului, produsul ( un laptop) a corespuns cu detaliile tehnice de pe site. Recomand acest magazin!!
  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 23.05.2018