Modalitati livrare - ITGalaxy.ro

Livrare comanda


 

In perioada Black Friday, termenul de livrare prin curierul Sameday se va face in termen de 5-10 zile. Fiind o perioada destul de aglomerata, termenul de livrare este mai mare decat intr-o perioada obisnuita. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create!

Livrare in BUCURESTI

    Produsele sunt livrate in Bucuresti prin intermediul curierilor ITGalaxy sau a firmelor de curierat SAMEDAY sau FAN COURIER.

  Cheltuielile de expeditie si manipulare sunt stabilite la nivelul cosului de cumparaturi si se vor afisa in cadrul costului total, dupa ce veti selecta adresa si modalitatea de plata.

Livrare in TARA

    Livrarea produselor in tara se face prin intermediul firmelor de curierat SAMEDAY sau FAN COURIER.

Livrarea coletelor se face in 24-48h. Acest timp este calculat avand ca moment initial ridicarea coletului de catre firma de curierat de la depozitul ITGalaxy.ro.

Cheltuielile de expeditie si manipulare sunt stabilite la nivelul cosului de cumparaturi si se vor afisa in cadrul costului total, dupa ce veti selecta adresa si modalitatea de plata.

Exceptie fac situatiile in care factorii meteo, numarul foarte mare de comenzi, precum si alte elemente neprevazute pot reprezenta cauze pentru marirea timpului de livrare mentionat mai sus.

 

 

NOTA: Toate coletele beneficiaza de serviciul Deschidere la Livrare. Asta inseamna ca niciun curier nu are dreptul de a refuza deschiderea coletului. Daca te confrunti cu un astfel de refuz, anunta-ne imediat sunand la numarul de telefon 0731 444 999, refuza coletul si trimite un mail la reclamatii@itgalaxy.ro, mentionand ca ti s-a refuzat verificarea.

Te sfatuim sa verifici coletul in momentul livrarii. Semneaza AWB-ul doar dupa ce ai verificat vizual coletul si ai constatat ca totul este in stare perfecta. 

Verificarea consta in inspectarea vizuala a coletului, daca acesta prezinta deformari chiar si minore, specificati acest lucru pe AWB la rubrica observatii sau cereti curierului sa va intocmeasca proces verbal.

Orice reclamatie ulterioara conform careia coletul a ajuns deteriorat este nula.

Acest serviciu iti ofera posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta (este sigilat, nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte deformari), NU si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

    In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzii, implicit a tuturor produselor livrate.

    Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online iti va fi restituita in cont in cel mai scurt timp. In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare”, cheltuielile de expeditie si manipulare sunt asigurate de catre vanzator.

 Ridicarea produselor din SHOWROOM

    Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate in pagina "Cum cumpar".

Showroom-ul ITGalaxy se afla pe Str. Turturelelor, Nr.52, Sector 3, Bucuresti.

    Dupa plasarea comenzii, un agent ITGalaxy.ro o sa va contacteze telefonic sau prin e-mail, pentru a va transmite ora la care va puteti prezenta la sediu in vederea ridicarii produselor achizitionate.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 09.09.2020