Program Call Center: 9:00 - 19:00
Program Ridicare Comenzi: 10:00 - 19:00

Modalitati livrare - ITGalaxy.ro

Livrare comanda


Livrare din Showroom Livrare Bucuresti Livrare tara

 

Livrare in BUCURESTI

    Produsele sunt livrate in Bucuresti prin intermediul curierilor ITGalaxy sau a firmei de curierat Fastius Curier.

Pentru comenzile de pana la 199 Lei, costul livrarii va fi de 5 Lei.*

Comenzile cu o valoare de peste 200 Lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT*.

  

Livrare in TARA

    Livrarea produselor in tara se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier sau Nemo.

Comenzile care au o valoare ce depaseste 1300 Lei* si sunt livrate prin intermediul Fan Courier beneficiaza de serviciul Livrare gratuita si verificare colet”.

Pentru comenzile cu o valoare cuprinsa intre 500 – 1299 Lei se percepe o mica taxa de transport de 15 Lei*, serviciul “ Deschiderea coletului la livrare” fiind Gratuit. 

Pentru comenzile care au o valoare sub 500 Lei, costul livrarii este de 15 Lei*, iar serviciul " Deschiderea coletului la livrare” este taxat cu 3 Lei.

* tarifele mai sus mentionate sunt pentru produsele cu o greutate de pana la 4 kg sau 6 kg ( in functie de curier ), pentru fiecare kilogram suplimentar se plateste cu 1 leu/kg.

In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier sau Nemo, se percepe un tarif unic suplimentar de 15 lei.

** Pentru coletele care au o greutate de peste 4kg sau 6 Kg ( in functie de curier ) se percepe o taxa suplimentara de 1 leu/Kg.

*** livrarea coletelor se face in 24-48h insa datorita factorilor de vreme, a numarului foarte mare de comenzi sau a altor factori neprevazuti, termenul de livrare pote suferi modificari.

Tarifele mentionate mai sus contin TVA.

 

NOTA: Pentru anumite produse nu se acorda transport gratuit. La fiecare produs in parte este specificata taxa de transport.

    Serviciul "Deschiderea coletului la livrare" este valabil doar pentru produsele care sunt expediate prin intermediul firmei de curierat Fan Courier si este GRATUIT pentru comenzile care au valoare mai mare de 500 lei, , daca soliciti in mod expres acest serviciu echipei noastre de Vanzari inainte de trimiterea coletului si indeplinesti conditiile pentru acordarea sa.

Acest serviciu iti ofera posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta (este sigilat, nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte deformari), NU si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

    In momentul livrarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzii, implicit a tuturor produselor livrate.

    Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online iti va fi restituita in cont in cel mai scurt timp. In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt asigurate de catre vanzator.

Produsele de mari dimensiuni ( aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, hote, uscatoare rufe, etc ) sunt livrate doar prin intermediul Nemo Curier. Produsele voluminoase ( aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, hote, uscatoare rufe, etc ) nu beneficiaza de serviciul "Deschiderea coletului la livrare".

NOTA: Verifica coletele in momentul livrarii, orice reclamatie ulterioara conform careia coletul a ajuns deteriorat este nula. 

 Ridicarea produselor din SHOWROOM

    Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate in pagina "Cum cumpar".

Showroom-ul ITGalaxy se afla pe Str. Turturelelor, Nr.52, Sector 3, Bucuresti.

    Dupa plasarea comenzii, un agent ITGalaxy.ro o sa va contacteze telefonic sau prin e-mail, pentru a va transmite ora la care va puteti prezenta la sediu in vederea ridicarii produselor achizitionate.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.11.2018