Service laptop - ITGalaxy.ro

Reparam orice fel de laptop !

 

Cu totii stim cat de neplacut este sa nu te poti folosi de uneltele tale de lucru din cauza defectarii acestora. Oricat de multa atentie avem ,oricat de atent ne ingrijim bunurile personale,  o clipa de neatentie sau o intamplare nefericita poate duce la avarii usoare sau grave. ITGalaxy este garantia ta ca in aceste situatii, laptopul tau nu este pierdut iremediabil.

 

CE VEI GASI LA NOI 

Promtitudine, atentie, expertiza si profesionalism. Fiecare membru al echipei noastre are minim 5 ani de experienta in domeniul sau de activitate.  Ne dorim sa oferim solutii rapide si eficiente, la un cost corect si accesibil. Garantia lucrului bine facut este sustinuta de garantia hardware pe care o oferim suplimentar pentru ne asigura clientii de seriozitatea noastra.

 

CE OFERIM 

 

 Oferim Componente Laptop

 

  • Servicii de devirusare, optimizare, instalare sau reinstalare sisteme de operare. Dezasamblari, curatari de praf sau alte depuneri, degresare sau ungere mecanisme (unde este cazul). Servicii de mentenanta, proiectare retele sau statii de lucru, asistenta on site sau de la distanta.
  • Service pentru o gama larga de laptopuri. Reball video, reball chipset, inlocuit condensatori, regulatori, controllere. Operatiile de reball sunt efectuate cu aparatura profesionala special conceputa pentru aceste operatiuni. Avem acces la o gama larga de piese de schimb, originale sau after-market.Oferim garantie post interventie, pe interventie sau piesa inlocuita, deplasari la sediul clientului sau servicii de ridicare si returnare produs via curier.
  • Tastaturi laptop originale sau after-market. Acoperim peste 90% din modelele existente pe piata, cu preturi incepand de la 140 RON.
  • Display notebook de la diagonale de 11 inch pana la diagnonale de 18.4 inch. Importam direct de la producator deci vei primi preturi decente si manopera gratuita. In maxim 24 de ore poti deveni productiv  din nou.
  • Alimentatoare laptop. Pentru orice voltaj, amperaj sau tip de mufa, avem alimentatorul potrivit. Persoanele cu bugete mici, pot opta pentru alimentatoare replace, al caror pret porneste de la 120 RON.
  • Acumulatori laptop. Modele originale sau compatibile, vei gasi la noi modelele de acumulatori potrivite pentru laptopul tau. Pentru bugete restranse, oferim variante replace compatibile 100% cu variantele originale, dar la un pret mult mai mic. Nu stii ce model  de baterie este potrivit pentru laptopul tau? Iti oferim consilierea necesara pentru a alege cea mai buna solutie.
  • Cooler defect, galagios sau ineficient? Balamale rupte, slabite sau nefunctionale? Invertoare? Mufe de alimentare? Apeleaza cu incredere la noi si ne vom stradui sa gasim cele mai bune solutii pentru tine.

Incepand cu luna Ianuarie 2015, ITGalaxy ofera si servicii de inlocuire display sau baterie pentru tablete. Indiferent de diagonala sau configuratie, in momentul de fata prin parteneri si propriile stocuri, acoperim un segment larg din modelele comercializate in Romania. Durata medie de servisare este de minim 24 de ore.

Serviciul de tip pick up and return pune la dispozitia clientilor o metoda comoda si eficienta de trimitere si recuperare a produsului reparat. Oferim garantie post-interventie atat pentru interventie cat si pentru piesa inlocuita (intre 3 si 6 luni pentru interventie, 12 luni pentru piesa inlocuita).

 

Te asteptam cu laptopul in service-ul nostru !

Telefon: 0371.52.45.15

E-mail: service@itgalaxy.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.07.2018