Partener oficial - ITGalaxy.ro

partener microsoft - itgalaxy

 Microsoft Gold Partner

    Nivelul Microsoft GOLD Partener acordat companiei noastre reprezinta recunoasterea rezultatelor deosebite in promovarea si vanzarea produselor de retail Microsoft cat si recunoasterea celui mai inalt nivel de competenta si expertiza in tehnologiile Microsoft, atestand in acelasi timp dobandirea competentelor tehnice si experientei necesare furnizarii celor mai performante solutii de business din cadrul brandului de succes Microsoft.

 

 

logo-toshiba-partener

 

 Toshiba Partner Club

    Distinctia Partner Toshiba certifica nivelul maxim de competenta in promovarea si distributia produselor Toshiba de catre ITGalaxy.ro in Romania.

 

 

     

 

Partener Kaspersky

    Ca partener KASPERSKY ne bucurăm de un real suport, de la stagii de formare până la instrumente de marketing și suport tehnic. Kaspersky Lab dovedește flexibilitate și angajament față de noi. Astfel, succesul dumneavoastră este garantat.

 

 

 

 

 

Lenovo Business Partner

    Din lista partenerilor oficiali face parte si binecunoscuta marca Lenovo, producator al PC-urilor de TOP. Introducerea produselor Lenovo reprezinta un element foarte important pentru noi si pentru utilizatorii pe care ii deservim. Abordarea lor se bazeaza pe preturi competitive sip e un standard ridicat de calitate.

 

 

 TP-LINK Partner

    TP-LINK a devenit unul dintre principalii producatori de dispozitive SOHO si SMB pentru comunicatie in retea. TP-LINK este lider la nivel mondial pe segmentele de WLAN si CPE in banda larga, cu produse disponibile in peste 120 de tari, care deservesc zeci de milioane de clienti.

 

           

 

 

 HP Business Partner

    Investitiile dumneavoastra in echipamente si solutii IT sunt in siguranta in mainile unui HP Preferred Partner. Colaborand cu un partener preferat HP, beneficiate de planificare de inalta calitate, mentenanta si suport, implementare, sustinute de produse si solutii HP de clasa mondiala. 

 

  

 

 

 Intel Channel Partner Program

 

    Gama de produse Intel este recunoscuta in toata lumea si ne bucuram ca facem parte din programul Intel Channel Partner Program. Intel Corporation este cel mai mare producator mondial de procesoare ce dezvolta si produce chipseturi pentru placi de baza, placi de retea si circuite integrate. 

 

 

 

 

LG Business Partner

    ITGalaxy este partener LG, brand care se bucura de o mare apreciere atat la nivel mondial, cat si in Romania. Calitatea deosebita si tehnologia avansata ofera companiei LG un avantaj distinct in aceasta industrie. Compania creeaza dispositive hardware excelente in combinative cu un soft de exceptie. 

 

 

 

 

 

Apple Partner

    Sustinem brand-ul Apple si am devenit parteneri autorizati pentru gama de produse ale acestui brand recunoscut in toata lumea. A fost numit cel mai valoros brand din intreaga lume si a avut cea mai mare crestere din ultimii 10 ani. 

 

 

 

 

Asus Partener

    Asus urmareste perfectiunea la nivel tehnologic si estetic printr-o continua inocatie la nivelul produselor sale: laptop-uri, monitoare, placi de baza, servere. Parteneriatul nostru cu ASUS garanteaza clientilor nostri accesul la produse de calitate. 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.02.2016