Puncte de fidelitate - ITGalaxy.ro

Ce sunt punctele de fidelitate ?

In acest moment, programul de acumulare puncte de fidelitate s-a incheiat.

Punctele de fidelitate sunt punctele valorice acumulate in comenzile efectuate pe ITGalaxy.ro. Valabilitatea acestora este de 12 luni.

Punctele au fost acordate in functie de fiecare produs in parte si sunt afisate sub fiecare pret al produselor. Punctele s-au acumulat pentru fiecare comanda livrata si achitata. Valoarea unui punct este de 1 RON.

Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei alte comenzi, daca de la acumularea acestora nu au trecut mai mult de 12 luni.

Conditii generale

    Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 1 punct. Valoarea punctelor si a comenzilor nu include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita cheltuielile de expeditie si manipulare.

    Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Nu pot fi alocate punctele de fidelitate produselor aflate in promotii, pachete speciale, sau produselor platite cu cardul, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret. 

Daca punctele sunt folosite pentru plata unor servicii prestate de ITGalaxy.ro se ofera un bonus de 10% din valoare punctelor.

Cum folosesc punctele de fidelitate?

    Daca ati acumulat puncte de fidelitate si de la momentul acumularii acestora nu au trecut mai mult de 12 luni, acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "Foloseste punctele".

 

OBSERVATIE ! Clientii de tip Corporate care au termen de plata sau care beneficiaza de preturi reduse fata de cele afisate pe site, nu acumuleaza aceste puncte de fidelitate.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 19.08.2020