Program Call Center: 9:30 - 19:00
Program Ridicare Comenzi: 10:00 - 19:00

Cine suntem? - ITGalaxy.ro


Cine suntem ?

 

    ITGalaxy.ro este magazinul online detinut de SC ITG ONLINE SRL, CUI: RO 34198965, Reg. Com.: J40/2744/2015, Banca LIBRA INTERNET BANK S.A. Sucursala Decebal, Cont: RO93BREL0002000951030100In momentul de fata, site-ul afiseaza peste 40.000 de produse acoperind o gama larga a segmentelor IT, multimedia, entertaiment, gaming, telecomunicatii, electrocasnice, ingrijire personala, casa, gradina & bricolaj, climatizare si solutii de securitate. 

Produsele comercializate de magazinul ITGalaxy.ro sunt noi, sigilate, originale si beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.

ITGalaxy este o companie care intelege nevoile clientilor si suntem receptivi la ele. Oferim clientilor nostri produse de calitate ridicata si servicii ireprosabile.

Suntem mereu in actiune, transparenti si flexibili si vrem sa aratam acest lucru.  

Ne bazam pe experienta noastra de lucru si ne-am castigat increderea de-a lungul timpului prin seriozitate si promptitudine.

Echipa noastra este formata din oameni cu experienta profesionala si suntem in masura sa oferim clientilor nostri solutii personalizate. 

 

Scurt Istoric

 

    ITGalaxy a inceput activitatea pe piata online IT&C în anul 2007,  avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul de business.

Am pornit la drum cu dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate si ireprosabile. Oferind solutii complete pentru biroul oricarei firme din Romania, avand echipe specializate in IT, multimedia si solutii de securitate, societatea noastra a inregistrat o crestere progresiva, reusind dublarea cifrei de afaceri de la an la an. De-a lungul activitatii, am colaborat cu mai multe companii romanesti, printre cele mai importante fiind: FC Steaua Bucureşti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, s.a.

Un factor important in evolutia www.itgalaxy.ro, l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmentul de PDA-uri, GPS şi Smartphone-uri, dar si vanzarile de Telefonie Mobila, Laptopuri şi Componente IT&C. In anul 2013, urmand o crestere organica a magazinului online, ITGalaxy a decis mutarea magazinului si a showroom-ului intr-un spatiu mai mare, amplasat central, pentru a putea avea stocuri cat mai mari in depozitul propriu si pentru a oferi livrarea cat mai rapida a comenzilor inregistrate.

 

Departamente ITGalaxy.roDepartamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigurand asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Fiecare membru al echipei incearca sa ofere cele mai bune solutii prin consiliere, urmarind oferirea celei mai bune solutii, nu vanzarea unui produs cat mai scump, in detrimentul clientului. Ne dorim fidelizarea clientilor si transformarea lor in prieteni de lunga durata, prieteni care revin de fiecare data cand isi doresc sa faca o achizitie bine documentata.

Coordonator: Georgiana Serban - vanzari@itgalaxy.ro

 

Departamentul Corporate

Detinem un departament specializat serviciilor Business to Business, care asigura derularea contractelor de achizitii corporate si participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, gestionate prin compania SC ITG Online SRL.

Coordonator: Irina Petcu - irina.petcu@itgalaxy.ro 

Account Manager:  Carmen Ţuțueanu - carmen.tutueanu@itgalaxy.ro

 

Departamentul Logistica

Departamentul de Logistica coordoneaza procesul de Achiziţie, Gestiune si Livrare a produselor. Livrarile se realizeaza prin intermediul parcului auto ITGalaxy.ro sau prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan CourierFastius Curier si Nemo Express atat în Bucuresti, cat si in România. 

Coordonator: Berbece Benoni - depozit@itgalaxy.ro

 

Departamentul de Service/Tehnic

Echipa de ingineri din Departamentul de Service si Garantii preia produsele defecte şi mentine legatura cu producatorii, pentru rezolvarea produselor intrate in service cu defecte aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

De asemenea, departamentul tehnic ofera la cerere solutii de service pentru echipamente fara garantie, proiectari si instalari servere, sisteme custom sau servicii de implementare a solutiilor de securitate (supraveghere video sau sisteme de alarma).

Service & Retur: Madalin Nedelcu
service@itgalaxy.ro

Tehnic: Adrian Nistor - tehnic@itgalaxy.ro

 

Departamentul Product Management

Departamentul de Product Management are ca scop introducerea si verificarea promotiilor pentru produsele comercializate in magazinul ITGalaxy.ro, identificarea noilor parteneri sau furnizori, intretinerea relatiilor cu producatorii.  

Product Manager IT: Daniel Manolea - daniel@itgalaxy.ro 

Product Manager MDA&SDA: Dragos Visan - dragos@itgalaxy.ro 

 

Departamentul Administrare Site & Marketing

Departamentul are ca scop dezvoltarea sectiunilor site-ului pentru a creste experienta de navigare pe site-ul nostru, precum si introducerea si verificarea informatiilor pentru produsele comercializate in magazinul ITGalaxy.ro.

Pe zona de Marketing si PR scopul este de a promova brandul şi managementul campaniilor desfasurate pe magazinul online ITGalaxy.ro.

Departamentul mai are ca scop si intretinerea relatiilor dintre ITGalaxy.ro si toti colaboratorii nostri: reviste, publicatii, ziare, portaluri, bloguri.

Coordonator: Ovidiu Miron - documentare@itgalaxy.ro  sau marketing@itgalaxy.ro Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face in urmatoarele moduri:

Folosind email-ul reclamatii@itgalaxy.ro sau sunand la numarul de telefon: 021.324.43.44

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Va asiguram ca vom raspunde la absolut toate cererile, reclamatiile, sau intrebarile dumneavoastra.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 18.02.2019