Cine suntem? - ITGalaxy.ro


Cine suntem?

 

    ITGalaxy.ro este magazinul online detinut de SC ITG ONLINE SRL, CUI: RO 34198965, Reg. Com.: J40/2744/2015, Banca LIBRA INTERNET BANK S.A. Sucursala Decebal, Cont: RO93BREL0002000951030100

Contul nostru de Trezorerie este RO38TREZ7005069XXX011897  - Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Produsele comercializate de magazinul ITGalaxy.ro sunt noi, sigilate, originale si beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.

Echipa noastra este formata din oameni cu experienta profesionala si suntem in masura sa oferim clientilor nostri solutii personalizate. 

Astazi, ITGalaxy.ro este un magazin online cu o expertiza mare pe zona de IT&C si care s-a dezvoltat pe multe alte categorii, avand in oferta sa peste 100 000 produse din segmente precum: Telefoane mobile, Laptopuri, Sisteme Desktop si Componente PC pentru Gaming, Printing, Retelistica, Ingrijire personala, Electrocasnice, Baby, Articole pentru Smart Home si Auto.

Intr-o piata caracterizata de o concurenta extrem de ridicata si in care toata lumea este foarte ocupata, ITGalaxy isi propune sa nu lase in urma nici macar un singur client. Incercam sa raspundem tuturor apelurilor si mesajelor primite de la clienti si potentiali clienti, indiferent ca este vorba despre o vanzare propriu-zisa, despre o solicitare de informatii sau despre o problema de service, zona care pentru noi nu constituie un subiect tabu.

Desigur, nu suntem perfecti, dar in situatiile in care nu reusim sa ducem la bun sfarsit toate lucrurile de mai sus, cautam mereu sa ne revansam la urmatoarea interactiune.

Toti vrem sa vindem, dar adevarul este ca suntem oameni care discuta cu alti oameni. Si ne propunem sa nu uitam vreodata acest lucru.

 

 

Scurt Istoric

 

ITGalaxy a inceput activitatea pe piata online IT&C in anul 2007,  avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul de business.

Am pornit la drum cu dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate si ireprosabile. Oferind solutii complete pentru biroul oricarei firme din Romania, avand echipe specializate in IT, multimedia si solutii de securitate, societatea noastra a inregistrat o crestere progresiva, reusind dublarea cifrei de afaceri de la an la an. De-a lungul activitatii, am colaborat cu mai multe companii romanesti, printre cele mai importante fiind: FC Steaua Bucuresti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, s.a.

Un factor important in evolutia www.itgalaxy.ro l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmentul de PDA-uri, GPS si Smartphone-uri, dar si vanzarile de Telefonie Mobila, Laptopuri si Componente IT&C. In anul 2013, urmand o crestere organica a magazinului online, ITGalaxy a decis mutarea magazinului si a showroom-ului intr-un spatiu mai mare, amplasat central, pentru a putea avea stocuri cat mai mari in depozitul propriu si pentru a oferi livrarea cat mai rapida a comenzilor inregistrate.

 

Departamente ITGalaxy.ro:Departamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigurand asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Fiecare membru al echipei incearca sa ofere cele mai bune solutii prin consiliere pentru orice client. Ne dorim fidelizarea clientilor si transformarea lor in prieteni de lunga durata, prieteni care revin de fiecare data cand isi doresc sa faca o achizitie bine documentata.

Coordonator: Alexandru Duduman - vanzari@itgalaxy.ro

 

Departamentul Corporate

Detinem un departament specializat pe servicii Business to Business, care asigura derularea contractelor de achizitii corporate si participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, gestionate prin compania SC ITG Online SRL.

Coordonator: Irina Petcu - irina.petcu@itgalaxy.ro 

Account Manager:  Carmen Ţuțueanu - carmen.tutueanu@itgalaxy.ro

 

Departamentul Logistica

Departamentul de Logistica coordoneaza procesul de Achizitie, Gestiune si Livrare a produselor. Livrarile se realizeaza prin intermediul parcului auto ITGalaxy.ro sau prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan CourierFastius Curier si Nemo Express atat in Bucuresti, cat si in Romania. 

depozit@itgalaxy.ro

 

Departamentul de Service/Tehnic

Echipa de ingineri din Departamentul de Service si Garantii preia produsele defecte si mentine legatura cu producatorii, pentru rezolvarea produselor intrate in service cu defecte aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

De asemenea, departamentul tehnic ofera la cerere solutii de service pentru echipamente fara garantie, proiectari si instalari servere, sisteme custom sau servicii de implementare a solutiilor de securitate (supraveghere video sau sisteme de alarma).

Service & Retur: 
service@itgalaxy.ro

Tehnic: Adrian Nistor - tehnic@itgalaxy.ro

 

Departamentul Product Management

Departamentul de Product Management are ca scop introducerea si verificarea promotiilor pentru produsele comercializate in magazinul ITGalaxy.ro, identificarea noilor parteneri sau furnizori, intretinerea relatiilor cu producatorii.  

Product Manager IT&C: Dan Ivancea - dan.ivancea@itgalaxy.ro 

Product Manager MDA&SDA: Georgiana Serban - georgiana@itgalaxy.ro 

 

Departamentul Documentare

Acest departament are ca scop documentarea produselor din site-ul nostru si asigurarea unui grad de acuratete cat mai mare posibil pentru produsele din site-ul nostru.

Coordonator Documentare: Ana Niculae - documentare@itgalaxy.ro

 

Departamentul Administrare Site

Departamentul are ca scop dezvoltarea sectiunilor site-ului pentru a creste experienta de navigare pe site-ul nostru si rezolvarea tuturor problemelor tehnice care apar in timpul utilizarii site-ului.

Administrator Site: Ovidiu Miron - ovidiu.miron@itgalaxy.ro

 

Departamentul Marketing 

Pe zona de Marketing si PR scopul este de a promova brandul ITGalaxy, precum si managementul campaniilor desfasurate pe magazinul nostru online.

Departamentul mai are ca scop intretinerea relatiilor dintre ITGalaxy.ro si toti colaboratorii nostri: reviste, publicatii, ziare, portaluri, bloguri.

Marketing Manager: Marinela Gheorghe - marinela.gheorghe@itgalaxy.ro Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face in urmatoarele moduri:

Folosind email-ul reclamatii@itgalaxy.ro sau sunand la numarul de telefon: 021.324.43.44

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Va asiguram ca vom raspunde la absolut toate cererile, reclamatiile sau intrebarile dumneavoastra.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.11.2019