Ghidul cumparatorului - ITGalaxy.ro

1. De ce comanda online?
Pentru ca este in primul rand comod. Poti comanda tot ce iti doresti, din confortul casei tale, fara a fi nevoit sa te deplasezi. Efectuand o comanda online, poti urmari stadiul comenzii de la preluare pana la efectuarea livrarii. Comanda online iti ofera si avantajul comenzii rapide.

2. De ce “comanda rapida” ?
Comanda rapida este cea mai simpla si mai directa forma de plasare a unei comenzi. Nu este necesara crearea unui cont. Alegi produsul dorit, plasezi comanda rapida si in cel mai scurt timp un consultant vanzari te va suna pentru confirmarea comenzii si stabilirea livrarii.

3. De ce sa comanzi doar de la noi?
Comandand un produs de la un magazin, alt produs de la alt magazin, nu vei beneficia de programele dedicate clientilor fideli. Fidelitatea ta inseamna atat discount-uri, cat si preluarea comenzilor tale de catre un consultant vanzari dedicat. Acesta iti va cunoaste preferintele, si dupa un anumit numar de comenzi poti obtine si alte avantaje (transport gratuit, prioritate in preluarea si livrarea comenzilor, consultanta axata fix pe nevoile tale).

4. Cu ce te ajuta inscrierea la newsletter?
Primesti in fiecare saptamana o selectie a celor mai interesante promotii si produse. Afli in cel mai scurt timp ultimele aparitii pe piata de profil. Poti descoperi exact produsul pe care planuiai sa-l cumperi, la un pret foarte bun. 

5. Despre plata:
Plata prin transfer bancar:
Platile prin transfer bancar pot fi efectuate din orice banca care accepta transferul in lei catre conturile noastre. Plata prin transfer bancar se va efectua in baza facturii proforme emise de consultantii ITGalaxy. Livrarea comenzilor sau ridicarea acestora de la sediul ITGalaxy va fi posibila dupa confirmarea platii si virarea sumelor in contul nostru.

6. Livrarea comenzii:
Pentru livrarile in Bucuresti: Livrarea se face de luni pana vineri intre orele 09.00 - 21.00, in 24-48 de ore de la finalizarea comenzii. Acest timp este calculat avand ca moment initial ridicarea coletului de catre firma de curierat de la depozitul ITGalaxy.ro. Daca doriti livrarea la alte ore decat cele comunicate de consultantii nostri, puteti stabili de comun acord cu acestia o alta ora.

Pentru comenzile in tara: Livrarea in tara se efectueaza, in general, prin intermediul firmelor de curierat SAMEDAYFAN COURIER sau NEMO EXPRESS.

Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala, aceasta facandu-se numai la cererea expresa a clientului final, sau daca clientul doreste sa deschida coletul in momentul primirii, inainte de a face plata.

Tarifele mentionate mai sus contin TVA.

Beneficiaza de transport gratuit numai produsele care au specificat acest lucru in pagina produsului indiferent de valoarea acestuia.


7. Returnarea produselor:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. ITGalaxy isi rezerva dreptul de a refuza primirea produselor daca acestea prezinta urme de uzura, defecte, ambalaj deteriorat sau accesorii lipsa. In acest caz, returul catre client se va face pe cheltuiala acestuia.
Returul produsului in termenul legal de 14 zile se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu, acesta urmand sa primeasca contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la denuntarea in scris a contractului.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.07.2019