Cum cumpar - ITGalaxy.ro

    Magazinul online www.ITGalaxy.ro vinde produsele sale prin intermediul serviciilor de plata prin internet ale Credit Europe Bank si Raiffeisen Bank. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

A. Puteti cumpara online produsele noastre urmand 3 pasi:

1.Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Comanda Rapida". ATENTIE! Comanda rapida NU rezerva produsul din stocul nostru. Rezervarea produsului este facuta in mod automat doar la comenzile plasate din contul de client.

Comanda rapida

 

2. Introduceti datele dvs. personale.

    Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele catre care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are o  importanta extrema, deoarece informatiile legate de comanda si produsele selectate, vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comandare a produsului. Mai mult de atat, ITGalaxy.ro nu va avea posibilitatea de a va contacta si informa asupra starii comenzii d-voastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu  adresa de facturare, indicati acest lucru prin completarea adresei la care doriti sa se faca livrarea, in caseta "Alte informatii despre comanda:".


3. Trimite comanda.

    Bifati in dreptul "Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului ITGalaxy" si apoi apasati pe butonul Trimite.

 

ATENTIE!!! In cadrul campaniilor marketing (Black Friday) si/sau a promotiilor speciale, se vinde 1 reper/client. Clientilor care plaseaza mai multe bucati / reper li se vor livra o singura bucata / reper.

Prin "Comanda rapida" NU se vor rezerva produsele, rezervarea lor se va face numai in momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. 

 

    B. Puteti cumpara online produsele noastre adaugand in Cosul de Cumparaturi:

                      Va alegeti produsele dorite.

a. adaugati produsul in cosul de cumparaturi folosind butonul "Adauga in Cos".

Adauga-in-cos
 
 


b. dupa ce v-ati hotarat ce produse veti achizitiona mergeti sa revizuiti cosul de cumparaturi.


c. folositi acest pas pentru a valida cantitatile produselor dorite si apasa "Continua".

                                 Valideaza cantitatiled. inregistrati-va cu un e-mail valid si cu o parola (valabil doar daca nu aveti un cont in site).


    Daca sunteti client vechi folositi un cont activ. Daca este prima data cand cumparati de la noi, creati-va un cont prin simpla introducere a unor date ce ne sunt folositoare in emiterea facturilor fiscale si livrarea corecta a produselor comandate de d-voastra. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ITGalaxy.ro, nici de catre Credit Europe Bank sau Raiffeisen Bank.

Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele catre care se va face facturarea si livrarea.

Contul-meu


    Adresa de e-mail are o importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, ITGalaxy.ro sau Raiffeisen Bank nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, trebuie completat in:

Contul Meu / Date personale, care se afla in partea stanga a site-ului ITGalaxy.ro, in Contul meu, sau selectati "Adauga/Editeaza adrese" si completati noua adresa de livrare.

Alegeti metoda dorita de plata si apasati pe butonul "Trimite comanda".  Daca a fost aleasa metoda de plata ( Numerar in magazin, Ramburs / prin curierat , Ordin de plata ), finalizeaza comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda", daca se alege metoda de plata Card de cumparaturi Raiffeisen, Card credit/debit veti fi redirectionat catre pagina de plata.

                           trimite-comandaRAIFFEISEN BANK


e. Introduceti datele despre credit/debit card:

    Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure", elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiile online la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. 

    Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatoarea afisare va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea si prin e-mail.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 18.07.2017