Serviciu ITGalaxy Inlocuire display tableta

ID produs: 202667

49,00 leiPret valabil in limita stocului disponibil

Descriere Serviciu ITGalaxy Inlocuire display tableta

 

Pretul acestui serviciu se refera strict la manopera.

 

Display defect sau spart? Nicio problema!

 

Alege serviciul Inlocuire display tableta oferit de ITGalaxy si noi iti vom inlocui display-ul!

 

Lasa un specialist ITGalaxy sa se ocupe de problema, evitand si alte probleme cum ar fi deteriorarea tabletei tale, montajul incorect. Avem personal specializat care se va ocupa in mod profesionist de problema ta astfel incat te vei putea bucura din nou de tableta la fel ca in prima zi!

 

Fie ca ne aduci tu display-ul, fie ca il cumperi de la noi, vei pleca de la noi cu tableta reparata in cel mai scurt timp. Echipa noastra de specialisti IT cu peste 10 de ani de experienta iti garanteaza o remediere a problemei in cel mai scurt timp!

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI TEHNICE
  • Descriere
   Inlocuim display-ul
   Montaj corect
   Ai tableta functionala
  • Aplicabilitate
   Specialistul evalueaza problema
   Vine cu solutia
   Tableta va zambi

Note explicative

Acesta este un serviciu oferit de catre firma noastra. In prestarea sa sunt implicati specialisti cu experienta si incercam sa livram o valoare peste asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile ITGalaxy.ro.

Noi, ITGalaxy.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru Serviciu ITGalaxy Inlocuire display tableta.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile serviciilor au caracter informativ. In cazul unor probleme tehnice care determina afisarea unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu presteze serviciul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Aceste servicii pot fi uneori incluse in promotii. In astfel de situatii, se vor supune regulilor standard aplicabile promotiilor de la noi din site.

Acest serviciu poate fi achizitionat folosind 49 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod serviciu: #202667

Review-uri