Serviciu ITGalaxy Asamblare Desktop Gold

ID produs: 202652

149,99 leiPret valabil in limita stocului disponibil

Descriere Serviciu ITGalaxy Asamblare Desktop Gold

 

Componentele tale pentru PC merita ceva mai bun decat o simpla asamblare!

 

Te-ai hotarat sa-ti cumperi PC-ul mult visat? Ai achizitionat componentele de la ITGalaxy.ro? Mai ai un singur pas pana sa te poti bucura de ele: sa le asamblezi intr-un Desktop PC functional. Lasa-te pe mana noastra! Echipa de specialisti ITGalaxy are peste 10 ani de experienta in asamblarea de PC-uri Desktop.

 

De la cel mai ieftin PC pana la Desktop-urile de top si statiile grafice, de peste 10 ani specialistii din echipa ITGalaxy asambleaza cu aceeasi grija si placere fiecare sistem vandut de catre noi.

 

Alege si tu sa faci parte dintre miile de clienti supermultumiti care si-au achizionat un sistem pe componente de la noi si ne-au ales tot pe noi sa-l asamblam! Elimina orice risc (defectare componenta in procesul de montaj, lipsa de compatibilitate intre componente, montaj defectuos, etc) si bucura-te de noul tau sistem printr-o simpla apasare de buton!

 

Alege serviciul Asamblare Gold si beneficiezi de:

 

 • Cable management: iti asamblam calculatorul astfel incat cablurile sa nu impiedice un flux optim de aer;
 • Cooling management de top datorita cable managementului optimizat;
 • Preinstalare sisteme de operare si aplicatii in cazul in care s-au achizitionat, fara activarea acestora (Windows, antivirus).

 

Aplicabilitate

 

 • Sisteme desktop achizitionate pe componente. Componentele trebuie sa fie toate achizitionate de la ITGalaxy

 

Limitari:

 

 • Serviciul poate fi achizionat numai simultan cu achizitia de componente
 • Compatibilitate componente (nu se poate asigura acest serviciu pentru comenzile la care nu se respecta recomandarile specialistilor ITGalaxy).

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI TEHNICE
  • Descriere
   Cable management
   Cooling management
   Preinstalare sistem operare
  • Aplicabilitate
   Componente de la noi
   Le asamblam
   Ai un desktop functional
  • De tinut cont
   Serviciul poate fi achizionat numai simultan cu achizitia de componente
   Compatibilitate componente: nu se poate asigura acest serviciu pentru comenzile la care nu se respecta recomandarile specialistilor ITGalaxy

Note explicative

Acesta este un serviciu oferit de catre firma noastra. In prestarea sa sunt implicati specialisti cu experienta si incercam sa livram o valoare peste asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile ITGalaxy.ro.

Noi, ITGalaxy.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru Serviciu ITGalaxy Asamblare Desktop Gold.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile serviciilor au caracter informativ. In cazul unor probleme tehnice care determina afisarea unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu presteze serviciul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Aceste servicii pot fi uneori incluse in promotii. In astfel de situatii, se vor supune regulilor standard aplicabile promotiilor de la noi din site.

Acest serviciu poate fi achizitionat folosind 150 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod serviciu: #202652

Review-uri