Videoproiector BenQ MW769 DLP WXGA

Produsul nu mai este activ in oferta ITGalaxy.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Videoproiectoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021 324 43 44 / 0731 444 999.

   


Pret valabil in limita stocului disponibil

Descriere Videoproiector BenQ MW769 DLP WXGA

Cod produs: #68702

Economie mai mare a consumului de energie cu tehnologia BenQ’s SmartEco™

Generarea unui TCO mai redus și proiecţie optimizată prin economisire dinamică a energiei, prin luminozitate fără compromisuri, prin calitatea deosebită a imaginii și durată optimizată de viaţă a lămpii - Tehnologia SmartEco a perfectat ceea poate face un proiector DLP. Cu această inovație, școlile și companiile vor putea economisi până la 70% din consumul de energie a lămpii și vor reduce costurile de întreținere prin intermediul caracteristicilor dinamice de economisire a energiei în timp ce aduc o experiență vizuală ultra-intensă în fiecare prezentare.

Modul SmartEco

Modul SmartEco, ajustează puterea lămpii pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind lumina doar atat cât trebuie.

Modul Normal
Puterea medie consumată de proiector 296W

Modul SmartEco
Îmbunătaţeşte detaliile, mai ales în zonele întunecate ale imaginilor proiectate
Puterea medie consumată de proiector 163W

(Source: 2010 Philips white paper)

Eco Blank Mode

Modul Eco Blank conservă până la 70% din energie atunci când videoproiectorul nu afişează imagini. Prin trecerea pe modul Eco blank prezentatorul redirectionează întrega atenţie a audienţei de la ecran catre el şi în acelaţi timp se economiseşte şi enegie.

Proiecţie şi prezentare
Putere lampă 100%
Atenţia copiilor este către ecranul de proiecţie

 

Modul Eco Blank pornit
Lampa consumă doar 30%
Când copii trebuie să fie atenţi la profesor

Fără sursă de semnal detectată

Dacă trec mai mult de trei minute fără ca o sursă se semnal sa fie conectată la proiector acesta se schimbă automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Sursa de semnal detectată
Putere lampă 100%

Fără sursă de semnal
Putere lampă 30%

0,5W în modul Aşteptare

Când este inactiv, MW769  menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând ceea ce odată a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Aceasta dezvoltare tehnologică în economia de energie ajută la reducerea costurilor.

Opţiuni diverse de comandă, Administrare

Zoom mare pentru extra flexibilitate la instalarea proiectorului

Caracteristica unui zoom mare de 1.5x a lui MW769   expune spaţiu cu distanţe de proiecţie impresionante. Tot ce aveţi de făcut este să amplasaţi noul proiector chiar în locul de montare pe plafon. Fără a adăuga pe lista de buget costurile de reconstrucţie a setării proiectorului, veţi economisi banii pentru altceva mai necesar.

2D Keystone Correction

When the projector is placed off center, the 2D keystone correction feature gives you a wider projector installation flexibility by correcting the trapezoid effect using horizontal and vertical adjustments.

Without 2D Keystone
Correction

 

With 2D Keystone
Correction

 

Corner Fit Correction

Corner Fit is a flexible and convenient way to correct picture dimensions by adjusting each corner of an image independently.

 

Without Corner Fit
Correction

 

With Corner Fit
Correction

 

Surface Fit Correction

Featured in selected BenQ projectors, Surface Fit is designed to support projection on non-standard surfaces, such as concave and convex surfaces, opening you to more projection possibilities.

 

Without Surface Fit
Correction

 

With Surface Fit
Correction

 

Control LAN cu Creston şi PJ-Link       

Controlul LAN este realizat să ajute administratorii IT să efectueze zilnic întreţinerea şi operaţiile de reparaţie a proiectorului în mod eficient şi efectiv, oferindu-le acces şi control total la proiector, direct din staţiile lor de lucru. MW769  oferă suport fără întrerupere pentru aplicaţiile LAN Creston şi PJ-Link

Blu-ray Full HD 3D suportat

Suportă formate diverse 3D

MW769 sunt echipate standard cu tehnologie DLP Link™- cu suport  de proiecţie 3D pentru a oferi aceleaşi efecte extraordinare 3D ca în filmele 3D. Formatele 3D suportate de MW769 sunt Field Sequential, Frame Packing, Top-and-Bottom şi Side by Side. De asemenea, acest proiector incredibil poate fi conectat la un DVD player blu-ray pentru o calitate vizuală excelentă.
 

Suportă formate diverse 3D

Source / format 3D Field Sequential 3D frame packing 3D top bottom 3D side by side
D SUB-PC V   V V
HDMI-PC V   V V
HDMI-Video V V V V
S-video V      
Video V      

Capacul de acces la lampă în partea de sus a proiectorului

Mentananta uşoră

Uşa de acces către lampa proiectorului este pozitionată în partea de sus pentru a avea un acces rapid şi simplu, mai ales când proiectorul este montat în clasă pe tavan.

 

Repornire Imediată

Funcţia Instant Restart ii oferă profesorului/prezentatorului o ferestra de 90 de secunde, timp în care poate reporni instant proiectorul; când de exemplu a fost închis din greşelă sau daca mai are ceva de adaugat la prezentare..

LAN Display

Conexiunea LAN Display este o solutie ingenioasa care permite controlul proiectorului utilizand un singur cablu LAN pentru a controla si totodata pentru a afisa un continut.  Aceasta caracteristica ofera de asemenea posibilitatea de proiectare simultana  4-1 sau partiala pentru un mai bun management al continutului proiectat in intalniri, discutii, training-uri si predare in sala de clasa.

Suport pentru microfon

Utilizand mufa pentru microfon nu veti mai fi nevoit sa vorbiti foarte tare pentru a atrage atentia audientei. Tot ce aveti de facut pentru a beneficia de aceasta caracteristica este sa introduceti mufa microfonului sau a castilor cu microfon in acesta conexiune.

Proiectoarele BenQ DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP

Calitatea imaginii fără dată:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț.

   
   

Projector fără DLP

 

Original Color

After 2000 Hours of Use

After New Lamp Installed

 

Proiector BenQ DLP

 

Original Color

After 2000 Hours of Use

After New Lamp Installed

 

Tehnologia DLP oferă, de asemenea, un design cu motor fără filtru pentru încredere lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de deținere. Tehnologia SmartEco™ stimulează și mai mult performanța contrastului și rezistența calităţii imaginii în timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie a lămpii.

Claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate:

Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP furnizează circuitul de pixeli în spatele pixelului, eliminând astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai fină.

Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast de redare fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și detaliilor din scene întunecate. Petele negre sunt mai profunde, iar calitatea imaginii de ansamblu este mult mai concentrată și curată. Prezentările dumneavoastră vor fi ușor de citit și foarte eficiente, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

 

Projector fără DLP

 

Proiector BenQ DLP

 

Culori vibrante şi vii:

Chiar și în locuri iluminate, proiectoarele BenQ DLP ating echilibrul optim de luminozitate și de precizie a culorilor cu tehnologia BrilliantColor™ care stimulează în plus culorile vii care captează. BrilliantColor permite procesarea până la șase culori prin incorporarea culorilor secundare Galben, Cyan, Magenta împreună cu Roșu, Albastru și Verde. De la nuanțe intense la tonuri medii, cum ar fi albastru marin și galben deschis, fiecare prezentare este redată în splendoare pură, vie.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
  • Alte Informatii
    • Segment
      Business
    • 3D
      3D Ready
    • Telecomanda
      Da
    • Difuzoare
      1 x 20 W
    • Functii
      SmartEco Brilliant color Win8 Certificate 3D ready(DLP link, PC+Video) 3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats) nVidia 3DTV play 3D comb filter 3D color management Digital zoom Direct Power On Quick Auto Search Closed Captioning Panel Key lock "Siganl Power On (VGA signal detected)" Teaching Template AMX Device Discovery Instant restart Wireless Display Variable audio out USB Display USB Reader LAN Control-Crestron eControl LAN Control-RoomView compatible LAN Control-PJ Link compatible LAN Display Top-access lamp door Security Bar Remote Desktop Wall Color Correction Quick Cooling HDTV Compatible Presentation timer High altitude mode Auto Power Off Freeze / Blank Eco Blank 2D Keystone Corner Fit Square Fit LAN to RS232
    • Wireless
      Nu
    • Noise level
      36 dBA
    • Retea
      RJ-45
    • Garantie lampa
      12 luni sau 2000 ore
    • Greutate
      3.9 Kg
    • Dimensiuni
      329 x 137 x 249 mm
    • Putere consumata
      max. 400 W
  • Imagine
    • Rezolutie
      1280 x 800 pixeli
    • Luminozitate
      4200 lumeni
    • Contrast
      13.000:1
    • Suport rezolutii
      VGA(640 x 480)
      UXGA(1600 x 1200)
    • Rata refresh verticala
      23 - 120 Hz
    • Rata refresh orizontala
      15 - 102 KHz
    • Format video
      NTSC, PAL, SECAM
    • Aspect imagine
      16:10
    • Diagonala maxima imagine
      7.62 m
    • Diagonala minima imagine
      0.78 m
    • Reproducere culori
      1.07 Miliarde
    • Tehnologie
      DLP 3D
    • Durata de viata lampa
      mod normal: 2500 ore
      mod economic: 3500 ore
  • Proiectie
    • Putere lampa
      310 W
    • Raport Zoom
      1.5x
    • Lentile
      F=2.42 - 2.97, f=20.7 - 31.05mm
  • Conectivitate
    • Conectori
      D-Sub: 2
      HDMI: 2
      Monitor Out: 1
      RS-232: 1
      S-Video: 1
      Composite Video: 1
      Audio L/R: 1
      Audio Out: 1
      Audio Mini Jack: 1
      USB type A: 2
      USB type B: 1 (mini)
      LAN RJ-45: 1

Note explicative

Acest produs este nou. Totusi, daca nu esti incantat(a) dupa ce il vezi si fizic, il poti returna in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Persoanele fizice pot opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.


Videoproiectoarele au in componenta produse consumabile (lampa) care trebuie sa aibe la returnare ZERO ore de functionare.


Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre furnizori fara o notificare in prealabil si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.


Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.


Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsele beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizor, producator sau distribuitor. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Cod produs: #68702

Pretul produsului include costul de 2.68 lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Review-uri

Scrie un review pentru acest produs si daca este considerat relevant de catre echipa noastra, vei primi un voucher de 10 lei reducere la o comanda viitoare de minimum 100 lei, pe adresa mail indicata de tine aici.