Serviciu ITGalaxy Update de BIOS Placa de baza PC | Laptop

ID produs: 202655

49,99 leiPret valabil in limita stocului disponibil

Descriere Serviciu ITGalaxy Update de BIOS Placa de baza PC | Laptop

 

Probleme de compatibilitate cu memoria sau procesorul? Sistem instabil? Vrei sa fii ferit de bug-uri care iti pot cauza neplaceri in momentele cele mai nepotrivite?

 

Nicio problema! Echipa de specialisti ITGalaxy, cu o experienta de peste 10 ani te va ajuta!

 

Elimina orice risc (update-ul de BIOS incorect sau intreruperea energiei electrice) in ce priveste defectarea placii tale de baza si lasa un specialist ITGalaxy sa se ocupe de aceasta operatiune!

 

Alege sa faci update la ultima versiune stabila de BIOS oferita de producator. Alegand serviciul de update BIOS oferit de ITGalaxy te poti concentra pe munca ta fara sa te gandesti ca sistemul tau de calcul iti va face probleme.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI TEHNICE
  • Descriere
   Update de BIOS corect
   Eviti problemele
   Tii bug-urile la distanta
  • Aplicabilitate
   Elimini riscurile
   Functionare alimentare energie
   Update ultima versiune BIOS

Note explicative

Acesta este un serviciu oferit de catre firma noastra. In prestarea sa sunt implicati specialisti cu experienta si incercam sa livram o valoare peste asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile ITGalaxy.ro.

Noi, ITGalaxy.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru Serviciu ITGalaxy Update de BIOS Placa de baza PC | Laptop.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile serviciilor au caracter informativ. In cazul unor probleme tehnice care determina afisarea unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu presteze serviciul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Aceste servicii pot fi uneori incluse in promotii. In astfel de situatii, se vor supune regulilor standard aplicabile promotiilor de la noi din site.

Acest serviciu poate fi achizitionat folosind 50 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod serviciu: #202655

Review-uri