Serviciu ITGalaxy Curatare Laptop de praf

ID produs: 204689

48,99 leiPret valabil in limita stocului disponibil

Descriere Serviciu ITGalaxy Curatare Laptop de praf

 

Laptopul tau iti face semne uneori. Are nevoie de ajutor. Praful tinde sa il sufoce. Nu iti lasa prietenul la greu! 

 

Putini dintre posesorii de laptop inteleg importanta faptului de a curata laptopul de praf cel putin o data pe an. Doar ca, un laptop nu se scutura de praf pe balcon si nici nu se intinde pe sarma la uscat.

 

Curatarea profesionala a unui laptop de praf trebuie facuta de catre specialisti cu experienta in domeniu, asa cum sunt colegii nostri de la Departamentul Service. 

 

De ce sa platesti ulterior reparatii costisitoare? Poti sa previi multe dintre probleme printr-o curatare de praf. Vino cu laptopul tau la noi si un specialist ITGalaxy se va ocupa de el. Alege serviciul de curatare a calculatorului de praf oferit de ITGalaxy.ro. 

 

Iti recomandam sa cureti laptopul de praf minimum o data pe an.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI TEHNICE
  • Descriere
   Curatare eficienta de praf
   Abordare riguroasa
   Atentie la detalii
  • Aplicabilitate
   Ingrijim laptopul
   Ii prelungim viata
   Il facem sa zambeasca

Note explicative

Acesta este un serviciu oferit de catre firma noastra. In prestarea sa sunt implicati specialisti cu experienta si incercam sa livram o valoare peste asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile ITGalaxy.ro.

Noi, ITGalaxy.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru Serviciu ITGalaxy Curatare Laptop de praf.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile serviciilor au caracter informativ. In cazul unor probleme tehnice care determina afisarea unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu presteze serviciul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Aceste servicii pot fi uneori incluse in promotii. In astfel de situatii, se vor supune regulilor standard aplicabile promotiilor de la noi din site.

Acest serviciu poate fi achizitionat folosind 49 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod serviciu: #204689

Review-uri