Din cauza perioadei aglomerate, apelurile telefonice sunt preluate in limita timpului disponibil. Pentru o mai buna operativitate, va rugam sa plasati comanda online. Va multumim!
Program Call Center: 9:30 - 19:00
Program Ridicare Comenzi: 10:00 - 19:00

Serviciu ITGalaxy Curatare Desktop de praf

ID produs: 204688

48,99 leiPret valabil in limita stocului disponibil

Cost livrare in Bucuresti: 5,00 lei
Cost livrare in tara: 15,00 lei


Descriere Serviciu ITGalaxy Curatare Desktop de praf

 

Praful este inamicul ce sapa in tacere la degradarea sistemului tau desktop. E un adevarat roman al tristetii sa vezi cum in mod constant, posesorii de desktopuri PC bagatelizeaza un subiect cu adevarat important legat de mentenanta propriului calculator.

 

Putini oameni constientizeaza importanta de a curata minimum o data pe an propriul PC de praf, iar aceasta cauza se afla la baza unor probleme multiple si diverse.

 

Aceasta curatare profesionala de praf nu trebuie facuta de catre oricine si in orice conditii, ci de catre specialisti cu experienta, asa cum sunt si oamenii din echipa noastra.

 

De ce sa platesti ulterior reparatii costisitoare? Poti sa previi multe dintre probleme printr-o curatare de praf.

 

Vino cu calculatorul tau la noi si un specialist ITGalaxy se va ocupa de el. Satisfactie maxima, timp de rezolvare minim! Alege serviciul de curatare a calculatorului de praf oferit de ITGalaxy.ro. 

 

Iti recomandam sa cureti sistemul tau desktop macar o data pe an.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI TEHNICE
  • Descriere
   Iti curatam desktopul de praf
   Il tratam cu atentie maxima
   Abordare profesionista
  • Aplicabilitate
   Alungi praful
   Ai grija de PC-ul tau
   Il cureti de praf anual

Note explicative

Acesta este un serviciu oferit de catre firma noastra. In prestarea sa sunt implicati specialisti cu experienta si incercam sa livram o valoare peste asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile ITGalaxy.ro.

Noi, ITGalaxy.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru Serviciu ITGalaxy Curatare Desktop de praf.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile serviciilor au caracter informativ. In cazul unor probleme tehnice care determina afisarea unui pret derizoriu, ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu presteze serviciul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Aceste servicii pot fi uneori incluse in promotii. In astfel de situatii, se vor supune regulilor standard aplicabile promotiilor de la noi din site.

Acest serviciu poate fi achizitionat folosind 49 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod serviciu: #204688

Review-uri