Program Call Center: 9:30 - 19:00
Program Ridicare Comenzi: 10:00 - 19:00

Range Extender Asus Wireless-AC1900 Dual Band Repeater Black

ID produs: 126719
Produsul nu mai este activ in oferta ITGalaxy.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Bridge/Range Extender

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021 324 43 44 / 0731 444 999.


Disponibilitate:


Pret valabil in limita stocului disponibil

Garantie: 36 luni


Descriere Range Extender Asus Wireless-AC1900 Dual Band Repeater Black

RP-AC68U este un repeater dual-band de clasă AC1900, echipat cu 3 antene interne transmițătoare și 4 receptoare (configurație 3x4) ce oferă viteze de transfer Wi-Fi de până la 1300 Mbps pe banda de frecvențe de 5GHz și până la 600 Mbps pe banda de frecvențe de 2.4GHz, pentru o viteză totală de până la 1900 Mbps. Acesta poate fi instalat foarte ușor, printr-o simplă apăsare a butonului WPS, și este echipat cu un port USB 3.0 de viteză mare ce suportă conexiuni AiCloud pentru a vă oferi acces wireless foarte rapid la toate fișierele stocate pe un dispozitiv extern USB. Cele cinci port-uri gigabit vă permit să transformați orice dispozitiv dotat cu o conexiune de rețea pe fir, cum a fi o consolă de jocuri sau un televizor inteligent, într-un dispozitiv cu suport wireless. Indicatoarele de stare LED inteligente vă oferă imediat toate informațiile de care ați putea avea nevoie.

 

Conectivitate Wi-Fi mai rapidă, acoperire extinsă!

RP-AC68U este echipat cu antene interne de tip MIMO foarte puternice, ce ajută la eliminarea zonelor ”moarte” din punct de vedere al acoperirii de semnal și îmbunătățesc aria de acoperire a rețelei. Acesta funcționează ca un repetitor de semnal foarte puternic, putând astfel extinde acoperirea rețelei wireless în orice colt al casei, chiar și acele zone dificile din punct de vedere al accesului beneficiind de acoperire și acces Internet foarte stabil. Oferind viteze de transfer 802.11ac foarte ridicate, de până la 1900 Mbps, este soluția ideală pentru a vă extinde rețeaua Wi-Fi 802.11ac existentă. Dispozitivul oferă acces Internet foarte stabil, indiferent ce dispozitiv ați folosi, fie că este vorba despre notebook-uri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri sau televizoare inteligente.

Bucură-te de viteze de transfer wireless foarte ridicate

Echipat cu cea mai recentă tehnologie 802.11ac, RP-AC68U oferă viteze de acces AC foarte ridicate, de până la 1300 Mbps în banda de 5GHz ți până la 600 Mbps în banda de 2.4GHz — pentru o rată de transfer combinată de 1900 Mbps! Această soluție wireless de înaltă performanță vă permite să vă bucurați de o experiență deosebit de cursivă în jocurile online, navigare mai rapidă pe internet și îndeplinirea cu succes a altor sarcini ce necesită o lățime de bandă extinsă fără a beneficia de o conexiune pe fir.

Setare ultra-rapidă și conectivitate fără probleme

Procesul de instalare al dispozitivului de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC68u nu necesită un CD și nici măcar o tastatură sau un mouse. O singură apăsare a butonului WPS și instalarea s-a realizat cu succes. Dispozitivul asigură un nivel optim de performanță pentru experiențe deosebite la navigarea pe Internet. Pentru opțiuni avansate de administrare, puteți conecta dispozitivul RP-AC68U la un PC prin intermediul cablului Ethernet și accesa direct pagina de configurare, sau puteți folosi în același scop o tabletă sau un smartphone, fără a avea nevoie de un disc de configurație sau de o aplicație de control.

Indicator de putere a semnalului pentru un proces de instalare foarte ușor

Pentru a vă permite să vă bucurați de cele mai bune rezultate, RP-AC68U trebuie să se afle în raza de acoperire a unui router cu un semnal stabil, și trebuie plasat între router și locația în care aveți nevoie de un semnal wireless îmbunătățit. RP-AC68U funcționează în parametrii optimi atunci când primește un semnal wireless puternic din partea router-ului – puteți verifica acest lucru folosind indicatorul de putere de semnal de pe panoul din spate.

Toate datele tale într-un singur loc —ASUS AiCloud

Conectează soluții de stocare USB la port-ul USB 3.0 și transformă modelul RP-AC68U într-un server de cloud personal cu ajutorul lui ASUS AiCloud, ce permite accesare și transmiterea de conținut oriunde te-ai afla. AiCloud este o aplicație gratuită pentru dispozitivele iOS și Android™, funcționând împreună cu RP-AC68U pentru a vă oferi cea mai bună flexibilitate și portabilitate.

Modul Punte Media (Media Bridge)

Viteză superioară rețelelor pe fir pentru orice dispozitiv.

În modul Punte Media, RP-AC68U adaugă o conexiune Wi-Fi oricărui dispozitiv echipat cu o conexiune Ethernet, inclusiv televizoare inteligente, player-e multimedia, console de jocuri și PC-uri. Indicatoarele LED de stare de pe panoul din spate vă oferă indicații imediate asupra puterii semnalului pentru benzile de frecvențe de 2.4GHz și 5GHz.

Modul punct de Acces (Access Point)

Accelerează-ți rețeaua wireless la
viteze foarte ridicate pe banda de 5GHz.

RP-AC68U poate adăuga o bandă rapidă și stabilă de 5GHz unui router ce dispune în mod nativ de o singură bandă de 2.4GHz, accelerând-o până la 1300 Mbps pentru jocuri online foarte cursive, streaming de conținut video 4K UHD și viteze de descărcare mai ridicate. În cazul rețelelor 5GHz deja existente, RP-AC68U adaugă o rețea pe 5GHz suplimentară, astfel încât veți putea conecta și mai multe dispozitive pentru o și mai mare libertate de acțiune wireless.

ASUS ExpressWay amplifică performanțele

ASUS ExpressWay utilizează capabilitățile dual-band ale modelului RP-AC68U pentru a crea o conexiune super-eficientă, cu un nivel îmbunătățit de performanță și fiabilitate. În modul de funcționare normal, RP-AC68U utilizează benzile de 2.4GHz și 5GHz simultan pentru conectarea la diverse dispozitive și la routere-e. Atâta timp cât cel puțin unul dintre dispozitive – sau router-ul vostru – suportă funcționarea pe banda de 5GHz, ExpressWay poate dedica o bandă conexiunii la router iar cealaltă bandă conexiunii la dispozitivul vostru. Aceasta vă oferă un plus semnificativ de performanță pentru sarcinile ne necesită o lățime de bandă extinsă, cum ar fi streaming-ul video HD sau jocurile online, și reduce în același timp șansele de a pierde conexiunea datorită interferențelor.

Roaming Assist- bucură-te întotdeauna de cea mai stabilă conexiune!

Cu ajutorul soluției noastre foarte intuitive Roaming Assist, nu va mai trebui niciodată să schimbi manual conexiunile active între RP-AC68U și router-ul tău ASUS în timp ce te plimbi prin casă. Odată activată această funcție, dispozitivul tău se va conecta în mod automat la semnalul Wi-Fi cel mai puternic, fie că este transmis de un router sau de o soluție de extindere a acoperirii de rețea (range extender). Aceasta îți asigură cea mai stabilă conexiune indiferent unde te-ai afla în casă1.

Eficiența funcției Roaming Assist variază în funcție de condițiile de mediu. Această funcție exclusivă ASUS funcționează doar în cazul router-elor ASUS.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • Caracteristici
  • Port Retea
   5x RJ-45
  • Rata transfer
   300 Mbps
  • Standarde IEEE 802.11
   IEEE 802.11a
   IEEE 802.11b
   IEEE 802.11g
   IEEE 802.11n
   IEEE 802.11ac
  • Frecventa
   2.4/5 GHz
  • Antena
   Interna
  • Port USB
   2
  • Dual Band
   Da
  • Dimensiuni
   178 x 106 x 106 mm
 • Caracteristici Wireless
  • Securitate wireless
   WPA2-PSK
   WPA-PSK
   WPA-Enterprise
   WPA2-Enterprise| WPS support
  • Altele
   4 x antena interna

Pretul produsului include costul de 1.19 lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Note explicative

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

ITGalaxy.ro face eforturi permanente in pastrarea acuratetii informatiilor pentru Range Extender Asus Wireless-AC1900 Dual Band Repeater Black. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre Asus fara aviz si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu ITGalaxy.ro isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare Range Extender Asus beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizor, producator sau distribuitor. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Cod produs: #126719

Review-uri